Vyvážená festivalová polévka

Abychom nezůstali jen u planých řečí (když už se pyšníme průnikem do festivalového tisku), koupili jsme si video.. s kamerou.. a budeme si dělat vlastní věci.

Dnes jsme pro vás zdokumentovali celý proces vaření i degustace vyvážené festivalové polévky.

Recept

Ingredience

  • Čínská polívka (čím levnější, tím lepší)
  • Vřídlo A (72°C)
  • Miska (případně dlaně)
  • Lžíci (případně větvičku)

Postup
Nudle umístíme do misky, kořenící pytlíčky vyhodíme a celou tuto směs zalijeme Vřídlem.
Vyčkáváme 2 minuty (v mezičase je možno pózovat Rusům a Asiatům)
Srkáme do sytosti.

Alternativní konec
Přebytečné nudle je možné pomocí lžíce jemně propasírovat na turistickou stezku pod Vřídlem. (Kateřina + Otec Fura)
Autor: SledgeAutor: Krocan

Videorecept + degustace

Účinkující

Sledge: “Další, další”
Filipes: “Včera na Dianě, ty vole, polívka za osum pětek. A dneska za 3 koruny tady sockujeme z kanálu nějakou teplou vodu”
Otec Fura: “Musíte si s tím trochu pohrát”
Krocan: “Servíruje a podává Zdeněk Pohlreich”

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.